Lees voor

Een vergadering of een meeting wordt nog effectiever op een inspirerende locatie. Het NMM is de perfecte omgeving om een vergadering te organiseren.

Kies uw locatie

Van een kleine groep van 10 personen tot een grote ledenvergadering voor tientallen personen, voor elk gezelschap is er ruimte in ons museum. Voor vergaderingen met kleine groepen (10P) adviseren wij u graag één van onze Private Dining ruimtes of de Schatkamer (18P) als u exclusief wilt overleggen. Voor een grote (leden)vergadering adviseren wij het F-16 Theater of het Auditorium.

Download plattegrond

Combineer!

Combineer uw vergadering met een lunch of een diner. U kunt ook kiezen uit één van de vele activiteiten die het NMM u te bieden heeft. Wat dacht u van een ritje in een militair voertuig in onze Arena? Of een breakout sessie buiten in de Fokker F-27? Liever even de benen strekken? Dan kunt u een kleine fietstocht maken door Park Vliegbasis Soesterberg. Bekijk de mogelijkheden:

Bekijk activiteiten

Vraag een offerte aan!

Wij denken graag met u mee over uw evenement in het NMM! Bekijk onze brochure en neem voor vragen of een offerte contact op via 088-2583440 of ons contactformulier