Lees voor

Versterk het teamgevoel in het NMM! Leer uzelf én elkaar beter kennen in ons museum en stimuleer de onderlinge samenwerking. Bij ons werkt u op een verrassende manier aan zowel de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers als de ontwikkeling van uw organisatie.

Forward march!

Haal in een actieve teambuildingsdag het beste in uw team naar boven met competitie en inzet. Strijd in groepen tegen elkaar met opdrachten binnen en buiten het museum. Ontdek elkaars sterke punten en creativiteit. Bijvoorbeeld tijdens een bootcamp op ons buitenterrein. Welk team werkt het best samen en is als eerste door de stormbaan?

Combineer!

Combineer uw teambuilding met een lunch, borrel of een diner. U kunt ook kiezen uit één van de vele activiteiten die het NMM u te bieden heeft. Wat dacht u van een ritje in een militair voertuig in onze Arena? Of een breakout sessie buiten in de Fokker F-27? Liever even de benen strekken? Dan kunt u een kleine fietstocht maken door Park Vliegbasis Soesterberg. Bekijk de mogelijkheden:

Download brochure

Vraag een offerte aan!

Wij denken graag met u mee over uw evenement in het NMM! Bekijk onze brochure en neem voor vragen of een offerte contact op via 088-2583443 of ons contactformulier