Lees voor

Op uw congres of uw beurs verwacht u waarschijnlijk veel gasten. Niet alleen de inhoud van het congres of uw beurs is van belang voor een hoge opkomst, ook een unieke locatie. Met het NMM als locatie, is de kans groot dat de bezoekers uw congres of beurs niet snel zullen vergeten.

Kies uw locatie

U heeft in ons museum keuze uit diverse plenaire ruimtes zoals het Auditorium of het F-16 Theater. Op de begane grond hebben we onder de Dogfight een imposante beursvloer van 1.500m2 beschikbaar die ook geschikt is voor een congres. Dit is uit te breiden met een buitentent, aangrenzend aan de Dogfight. Combineer uw evenement met de verschillende breakout-ruimtes in het museum, zoals een workshop bij de Dornier 24K of een sessie in de Klas van ‘45. Sluit uw event af met een borrel of een diner voor een onvergetelijke dag.

Download plattegrond

Interesse?

U kunt uw eigen standbouw meenemen, maar wij kunnen dit desgewenst voor u uit handen nemen. Leveranciers kunnen laden en lossen voor de deur. Uw gasten kunnen bij ons gratis parkeren. Ontdek de mogelijkheden:

Download brochure

Vraag een offerte aan!

Wij denken graag met u mee over uw evenement in het NMM! Bekijk onze brochure en neem voor vragen of een offerte contact op via 088-2583441 of ons contactformulier